1. Haberler
  2. Gündem
  3. Akılalmaz kaza oldu! Çok sayıda ekip sevk edildi: Bilanço ağır

Akılalmaz kaza oldu! Çok sayıda ekip sevk edildi: Bilanço ağır

featured
service

Olay yerinde incelemelerde bulunan yetkililer, 20 küçükbaş hayvanın telef olduğunu ve bazı hayvanların kaybolduğunu belirtti. Sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırılan yaralılar arasında durumu ağır olanlar da bulunuyor.

Olay Yerinden İlk Bilgiler

( = window. || []).push({});

Gece saatlerinde meydana gelen olayda, 33 AIR 310 plakalı otomobil, hızla seyir halindeyken kontrolünü kaybederek kurbanlık hayvan pazarına daldı. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. İlk müdahaleler sonucunda, kazada yaralanan 8 kişi hastanelere kaldırıldı ve araç sürücüsü polis tarafından gözaltına alındı.

Görgü Tanıkları Ne Dedi?

Kazanın tanıklarından biri olan Mikail Turan, kurbanlık hayvanlarını satmak için Batman’dan geldiğini ve gece bir arabanın hızla pazar alanına daldığını belirtti. Turan, “Araba büyük bir hızla gelerek yatan insanların üzerinden geçti ve hayvanların bulunduğu alana girdi. Burada herhangi bir ışıklandırma yok, bu nedenle sık sık bu tür tehlikeli durumlar yaşanıyor. Maalesef 20-25 kadar hayvanım telef oldu ve bazıları da kayboldu” dedi.

Pazarda kasap olarak çalışan Ali Rıza Toğa ise, “Gece yatarken bir aracın hızla gelip tüccarların üzerinden geçtiğini gördüm. Yaralılardan birinin durumu oldukça ağır, 12 yaşında bir kız çocuğu da kritik durumda” diye konuştu.

Yetkililerin Açıklamaları

Yetkililer, kaza sonrası yapılan ilk incelemelerde kazanın nasıl gerçekleştiğine dair önemli ipuçlarına ulaştıklarını ve soruşturmanın sürdüğünü belirtti. Ayrıca, bölgede ışıklandırma ve güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akılalmaz kaza oldu! Çok sayıda ekip sevk edildi: Bilanço ağır
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz