1. Haberler
  2. Gündem
  3. AKP karıştı! Mehmet Metiner’den Yiğit Bulut’a ‘haddi bil’ yanıtı – Ankaragündem

AKP karıştı! Mehmet Metiner’den Yiğit Bulut’a ‘haddi bil’ yanıtı – Ankaragündem

featured
service

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sonrası yaptığı açıklamada teğmenlerin yeminine ilişkin açıklamalar yaptı. Çelik; “Herhangi bir vesayete izin verilmeyeceğini belirterek “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz yeni mezunlarını vermiştir. Bu gençler, Türkiye’nin geleceği için yetiştirilmiştir. ‘Hükümete kılış çekti’ diyenler vesayeti diriltmek istiyor. TSK’nın geleceği için yetiştirilmiş teğmenlere hakaret kabul edilemez” dedi.

Her karşı çıkanı veya eleştireni bu üslupla suçlaman hadsizliğin ifadesidir.

Öyle partimizin sözcüsü Ömer Çelik’in isminin arkasına sığınıp, hatta o sözlerin onay mercii de kendisiymiş gibi algı oluşturup kırk yıllık dava arkadaşımızın omuzundan ömrünü davasına adamış insanları sırf o teğmenlerin gayrı kanuni…

Hangi ara herkesten çok AK Partili oldun da AK Parti’nin sopasıyla adam dövüyorsun!

— Mehmet Metiner (@MetinerBasin) September 3, 2024

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, X hesabından Çelik’in bu sözlerini paylaşarak “‘Teğmenler’ ve ‘yemin töreni’ ile ilgili Ömer Çelik ne diyorsa odur! Çer çöpün dışlanmışların, büyük Türk milleti ve Türk Silahlı Kuvvetler arasında fitne çıkarma çabası nafiledir! Hangi partiden olursa olsun kripto FETÖ’cülerin fitne çıkarma çabasına karşı dikkatli olalım!” ifadelerini kullandı.

Senin gibi çer çöpler sayesinde AK Parti’miz bu hale geldi.

Fitneci olan senin dilindir! https://t.co/wScb1Rbu1x

— Mehmet Metiner (@MetinerBasin) September 3, 2024

Yiğit Bulut’un paylaşımı eski AKP milletvekili Mehmet Metiner’i çok kızdırdı. Metiner, Bulut’un paylaşımının üzerine ““Haddini bil de konuş! Her karşı çıkanı veya eleştireni bu üslupla suçlaman hadsizliğin ifadesidir. Hangi ara herkesten çok AK Partili oldun da AK Parti’nin sopasıyla adam dövüyorsun! Senin gibi çer çöpler sayesinde AK Parti’miz bu hale geldi. Fitneci olan senin dilindir!” dedi.

Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner bu sözlerinin ardından bir paylaşım daha yaptı. Metiner Yiğit Bulut’u işaret ederek, ” Kurnazlığa gerek yok. Ayak oyunlarına da. Öyle partimizin sözcüsü Ömer Çelik’in isminin arkasına sığınıp, hatta o sözlerin onay mercii de kendisiymiş gibi algı oluşturup kırk yıllık dava arkadaşımızın omuzundan ömrünü davasına adamış insanları sırf o teğmenlerin gayrı kanuni yemin törenini eleştirdi diye hedef tahtasına çirkin suçlamalar eşliğinde hedef tahtasına oturtmak, hadsizliğin ötesinde kirli bir ayak oyunudur. Kurnaza bak hele! Parti sözcümüz Ömer Çelik’i bize karşı kullanmak, bizi de Ömer Çelik’in yani partimizin karşısında konumlandırmak, ancak kişisel hesaplarını kendisi adına görme cesareti olmayan düşkün adamların tavrıdır.” dedi.

Metinler’in paylaşımının devamı ise şöyle:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AKP karıştı! Mehmet Metiner’den Yiğit Bulut’a ‘haddi bil’ yanıtı – Ankaragündem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz