AKP’li Şamil Tayyar AJet’e isyan etti: Önce bilet fiyatları çıldırdı, sonra rötarlar…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Hava Yolları’nın (THY) Anadolu Jet ismiyle hizmet ismiyle veren AJet’i bağımsız bir şirkete dönüştürmesinin ardından yaşanan aksaklıklar AKP’lileri de kızdırmaya başladı.

AKP’li Şamil Tayyar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda AJet’i tam bir facia olarak niteleyerek ‘organizasyonsuzluğa’ isyan etti.

Tayyar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Eskiden zenginler, ağalar, beyler binerdi uçağa. Sınıfsal bir ayraçtı aynı zamanda. Çocukken anılarını dinlerdik uçak yolcularının. Yeşilçam filmlerinin vazgeçilmez dekoruydu Yeşilköy (Atatürk) Havalimanı. Yıllar sonra AK Parti döneminde uçaklar geniş kitlelere ulaştı, kimi yerde uçak bilet fiyatları otobüslerin gerisine düştü, teşbih olsun diye ifade edeyim ağasıyla marabası aynı hava aracının müdavimi oldular.

Sınıflar arası keskin ayrılıkların törpülendiği, ulaşımda konforun tabana yayıldığı bu gelişme, AK Partililerin gururla anlattığı başarı öyküsüydü.

Ya şimdi? Önce bilet fiyatları çıldırdı, sonra rötarlar. ele Ajet tam bir facia. Bunu hak etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AKP’li Şamil Tayyar AJet’e isyan etti: Önce bilet fiyatları çıldırdı, sonra rötarlar…

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz