1. Haberler
  2. Gündem
  3. Aksaray’da 280 Kadın Polis Adayının Mezuniyeti Coşkuyla Kutlandı

Aksaray’da 280 Kadın Polis Adayının Mezuniyeti Coşkuyla Kutlandı

featured
service

Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde (POMEM) eğitimlerini tamamlayan toplam 280 kadın polis adayı için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Tören, Aksaray Spor Salonu’nda düzenlendi ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Etkinliğe Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu da katıldı ve konuşma yaptı.

Vali Kumbuzoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Hilalin dalgalandığı her yerde polislerin olacağına inanıyorum” diyerek, polis adaylarına cesaret verici ifadeler kullandı. Anadolu insanının polisleri öz evlatları gibi sahiplenip bağrına basacağını belirten Kumbuzoğlu, “Giydiğiniz ay yıldızlı üniformalar her zaman büyük bir saygı görecektir,” dedi.

Kumbuzoğlu, bu mesleğin kendilerine şerefli bir hazine sunacağını ifade ederek, polis adaylarının Gaffar Okkan, Fethi Sekin ve Önder Güzel gibi isimlerin üniformalarını giyeceklerini vurguladı.

Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay, 1995 yılından beridir eğitim veren okulun bugüne kadar toplam 14,866 polis memuru mezun ettiğini ve 30. dönemde ise bu sayının 15,146’ya ulaştığını belirtti.

Tören sonunda dönem birincisi Buket Özbilge, mezuniyet yaş kütüğüne plaket çaktı. İlk 5’e giren kadın polis adaylarına plaket ve hediyeleri takdim edildi. Mezuniyet sevincini ise adaylar, aileleriyle birlikte sarılarak kutladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aksaray’da 280 Kadın Polis Adayının Mezuniyeti Coşkuyla Kutlandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz