1. Haberler
  2. Gündem
  3. Almanya’da 10 Yaşındaki Çocuğun Gözaltına Alınması Tepki Topladı

Almanya’da 10 Yaşındaki Çocuğun Gözaltına Alınması Tepki Topladı

service

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Filistin’e destek gösterisinde, polis ekipleri 10 yaşındaki bir çocuğu gözaltına aldı. Çocuğun, göğsünde Filistin bayrağı taşıdığı gerekçesiyle bu tutumun sergilendiği belirtildi. Olay, sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu.

Sosyal medya kullanıcıları, 4-5 polisin çocuğu takip edip yakaladığı anların görüntülerini paylaştı. Bu durum, birçok kişi tarafından büyük bir tepki ile karşılandı.

Bir kullanıcı, “Berlin polisi, Filistin bayrağı taşıdığı için 10 yaşındaki bir çocuğu gözaltına aldı. Bu durum oldukça rahatsız edici ve utanç verici!” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Başka bir kullanıcı ise olayı alaycı bir dille eleştirerek, “Cesur Berlin polisi, şehrin en tehlikeli çocuğunu tutukladı. Bu çocuk, bayrağını federal hükümeti devirmek için kullanacaktı!” yazdı.

Bir başka sosyal medya kullanıcısı da “Söylenecek kelime kalmadı, Berlin polisi on yaşındaki çocuğu kovaladı,” şeklinde bir yorumda bulundu.

Bu olay, Almanya’da ve dünya genelinde polis tutumları üzerine tartışmalara yol açarken, genç yaştaki bireylerin siyasi gösterilerdeki rolüne dair daha geniş bir diyalog başlatmayı hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Almanya’da 10 Yaşındaki Çocuğun Gözaltına Alınması Tepki Topladı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz