1. Haberler
  2. Gündem
  3. Amca Salim Güran’ın yeniden ifadesi alındı: Narin Güran cinayeti soruşturmasında tutuklu sayısı 11’e yükseldi

Amca Salim Güran’ın yeniden ifadesi alındı: Narin Güran cinayeti soruşturmasında tutuklu sayısı 11’e yükseldi

featured
service

Soruşturma kapsamında 2 Eylül’de tutuklanan Salim Güran, Diyarbakır Adliyesi’nde soruşturmayı yürüten üç savcı tarafından ifadesi alındı. Güran, ifadesinde olay günü ve öncesinde jandarma ve savcılığa verdiği bilgileri tekrar etti ve suçlamaları reddetti.

Salim Güran, aracına farklı çocukların bindiğini öne sürdü ve “Sadece Narin’in DNA’sının çıktığına ilişkin herhangi bir diyeceğim yoktur” dedi. Soruşturma kapsamında tutuklanan Mehmet Selim Atasoy’un, olay günü tarlada kızlarının olmadığını belirtmesi ve Güran’ın kızlarını köydeki evine götürdüğü yönündeki beyanlarına karşı Güran, bu beyanları reddetti. Güran, “Olay günü kızları da tarladaydı. Kızlarını ben olay günü eve götürdüm” ifadelerini kullandı.

Güran, olay günü saat 20:00 sıralarında telefonla kendisine ulaşan kızının “Narin kayıptır” bilgisi üzerine köye döndüğünü belirtti. Köyde yapılan aramalara katıldığını ve sabaha kadar süren aramalara katkıda bulunduğunu kaydetti. Salim Güran’ın ifadesinin ardından, cezaevine geri götürüldüğü bildirildi.

Güran, savcılıkta, olay günü yaptıklarına ilişkin daha önce jandarma ve savcılıkta verdiği ifadeleri tekrarladı, kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti.

Aracına farklı çocukların bindiğini savunan Güran, “Sadece Narin’in DNA’sının çıktığına ilişkin herhangi bir diyeceğim yoktur.” dedi.

Soruşturma kapsamında tutuklanan Mehmet Selim Atasoy’un olay günü tarlada kızlarının olmadığını, sadece oğlu ve kendisinin olduğunu belirttiğinin aktarılması ve “olaydan 2 gün önce Salim’in kızlarını köydeki evine götürdüğü” yönündeki beyanlarının sorulması üzerine Güran, şunları kaydetti:

“Bu beyanı kabul etmiyorum. Olay günü kızları da tarladaydı. Kızlarını ben olay günü eve götürdüm. 20.00 sıralarında bana telefon geldi ve ‘Narin kayıptır.’ dediler. Beni arayan kızım Gizem’di. Köyün içine arabayla gittiğimde bütün köy kapıdaydı. Ben telefonla jandarma komutanını arayıp ‘Kardeşimin kızı kayıptır.’ dedim. Yürüyerek aramaya katıldım. Sabaha kadar arama yaptık.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Amca Salim Güran’ın yeniden ifadesi alındı: Narin Güran cinayeti soruşturmasında tutuklu sayısı 11’e yükseldi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz