1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ankara Kültür Yolu Festivali 21 Eylül’de Başlıyor

Ankara Kültür Yolu Festivali 21 Eylül’de Başlıyor

service

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Türkiye Kültür Yolu Festivali bu yıl 16 şehirde düzenleniyor. Bu önemli festivalin on birinci durağı Ankara olacak ve 21-29 Eylül tarihlerinde düzenlenecek.

Festival, CSO Ada Ankara Ziraat Bankası Ana Salonu’nda Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası tarafından gerçekleştirilecek açılış konseri ile başlayacak. Ayrıca, 28 Eylül tarihinde dünyaca ünlü Mariinsky Orkestrası Ankara’da sahne alacak.

İranlı sanatçı Alireza Ghorbani da festivalde yer alacak. Andy Warhol’un eserleriyle Pop Art’ın ikonu olan sergi de CSO Ada Ankara’da sanatseverlerle buluşacak.

Pablo Picasso’nun eserlerinin sergileneceği etkinlikler arasında Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi önemli bir yer alacak.

Festivalde, yerel sanatçıların yanı sıra yabancı sanatçılar da performans sergileyecek. Ukrayna, Avusturya, Hırvatistan ve Guatemala gibi ülkelerin büyükelçilikleri işbirliği ile sanat etkinliklerine imza atılacak.

Çocuklar için özel etkinlikler de düzenlenecek. Başkent Millet Bahçesi’nde kurulacak Çocuk Köyü, atölye çalışmaları ve eğlenceli gösterilerle dolu olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara Kültür Yolu Festivali 21 Eylül’de Başlıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz