Ankara’da MKE fabrikasında patlama meydana geldi: Belediyeden açıklama geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk belirlemelere göre, patlamada 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Olayın yaşandığı MKE Kapsül Fabrikası’nda yangının kontrol altına alınması için itfaiye ve KBRN ekipleri hızla müdahale etti. Milli Savunma Bakanlığı, yangının kısa sürede kontrol altına alındığını bildirdi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, patlamayla ilgili adli soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.

Ankara’da bulunan Makine ve Kimya Endüstrisi’nin (MKE) Kapsül Fabrikası’nda meydana gelen patlama, büyük endişeye neden oldu. Patlama sesleri Kayaş ilçesinde duyuldu ve fabrikada çıkan yangın vatandaşların cep telefonlarına yansıdı. 

Ankara Valisi Vasip Şahin, patlamada 4 işçinin yaralandığını ve tedavi altında olduklarını belirtti. Şahin, yangının etkisini geniş bir alana yaymadığını ve durumun kontrol altına alındığını ifade etti. Patlamanın AR-GE biriminde meydana geldiği belirtilirken, sabotaj ihtimali şu an için değerlendirilmiyor.

Olayın detayları ve nedeniyle ilgili çalışmalar devam ederken, yetkililerin durumu hassasiyetle takip ettiği ifade ediliyor. Fabrikadaki güvenlik önlemleri ve patlamanın gerçekleştiği AR-GE biriminin incelenmesiyle birlikte soruşturmanın neticelenmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara’da MKE fabrikasında patlama meydana geldi: Belediyeden açıklama geldi

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz