1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ankaralılar parklara koşacak çünkü ücretsiz oldu! İstek üzerine bu sene yine başlıyor: O parkların listesi paylaşıldı

Ankaralılar parklara koşacak çünkü ücretsiz oldu! İstek üzerine bu sene yine başlıyor: O parkların listesi paylaşıldı

featured
service

Ankaralıların heyecanla beklediği haber geldi. Spor yapmak isteyenler kıyafetlerini hazırlasın, o tarihten itibaren başlıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Sağlıklı Adımlar, Sağlıklı Başkent” sloganıyla 17 park ve rekreasyon alanında ücretsiz spor faaliyetleri düzenlemeye hazırlanıyor. 5 Haziran’dan itibaren her Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günü 08:30 – 11:00 saatleri arasında doğa ile iç içe spor yapmak isteyen Ankaralılar, uzman eğitmenler eşliğinde keyifli vakit geçirebilecek.

Belediyenin sosyal medya hesaplarından da duyurulan bu ücretsiz spor faaliyetleri, şehrin farklı noktalarındaki parklarda gerçekleştirilecek. Spor yapmak isteyen Ankaralılar, aşağıdaki parklara gidebilecek:

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bu ücretsiz spor faaliyetlerine katılmak için herhangi bir ön kayıt yaptırmaya gerek yok. Tüm Ankaralılar, 5 Haziran’dan itibaren belirtilen gün ve saatlerde parklara giderek spor yapabilir ve uzman eğitmenlerden destek alabilir.

????“Sağlıklı Adımlar, Sağlıklı Başkent” sloganıyla 17 park ve rekreasyon alanımızda spor faaliyetlerimiz başlıyor. ✔ 5 Haziran'dan itibaren; ????‍♀️ Her Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi günü; ???? 08.30 - 11.00 saatleri arasında uzman eğitmenler eşliğinde ☘️ doğa ile iç içe spor yapmak için buluşalım. ▪️Katılım ücretsizdir. @mansuryavas06

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankaralılar parklara koşacak çünkü ücretsiz oldu! İstek üzerine bu sene yine başlıyor: O parkların listesi paylaşıldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz