1. Haberler
  2. Gündem
  3. Antalya’da Av Tüfeği Kazası: Bir Çocuk Hayatını Kaybetti, Diğeri Yaralandı

Antalya’da Av Tüfeği Kazası: Bir Çocuk Hayatını Kaybetti, Diğeri Yaralandı

service

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı Mahallesi’nde, 14 yaşındaki bir çocuğun oynamakta olduğu av tüfeği, istenmeyen bir kaza sonucunda ateş aldı. Bu olayda, yanında bulunan iki arkadaşından biri hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı.

Alınan bilgilere göre, E.C.K. isimli çocuk, arkadaşları D.S. (10) ve Y.G. (11) ile birlikte kendi evlerinin alt katında, abisine ait olduğu belirtilen bir av tüfeği ile oynamaya başladı. Oynadıkları esnada tüfeğin ateş alması sonucu çıkan mermiler, çocuklardan D.S. ve Y.G.’ye isabet etti.

Olayın ardından, çevredeki kişiler durumu hemen 112 Acil Sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri gelen ihbar doğrultusunda hızlı bir şekilde olay yerine intikal etti. Yapılan kontrolde, D.S.’nin hayatını kaybettiği tespit edilirken, ağır yaralanan Y.G. ise ilk müdahalenin ardından bir hastaneye sevk edildi.

Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri, E.C.K’yı gözaltına alarak soruşturma başlattı. Bu talihsiz olay, av tüfeği ve silahların çocuklar tarafından kontrolsüzce kullanılmasının tehlikelerinin bir kez daha gündeme gelmesine neden oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Antalya’da Av Tüfeği Kazası: Bir Çocuk Hayatını Kaybetti, Diğeri Yaralandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz