1. Haberler
  2. Gündem
  3. Antalya’da Fibre Tekne Battı: 4 Kişi Kıyıya Yüzerek Ulaştı

Antalya’da Fibre Tekne Battı: 4 Kişi Kıyıya Yüzerek Ulaştı

featured
service

Antalya’nın güzide plajlarından biri olan Konyaaltı sahilinde, içinde 4 kişinin bulunduğu bir fiber tekne bilinmeyen bir sebepten dolayı su alarak battı.

Almanya’dan tatile gelen Hüseyin Yoldaş Öztürk, daha önce satın aldığı teknesiyle eşi, kuzeni ve kuzeninin eşiyle keyifli bir gezintiye çıktı. Ancak, dönüş yolunda henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü tekne su almaya başladı.

Öztürk’ün kıyıya yakın bir yere kadar getirdiği tekne, aniden alabora oldu. Bu sırada, teknedeki 4 kişi paniğe kapılmadan suya atlayarak yüzmeye başladı. Şans eseri, hepsi kıyıya sağ salim ulaşmayı başardı.

Olayı görenler hemen ekipleri haberdar etti. Olay yerine deniz polisi sevk edildi ve ilgili incelemelere başlandı. Konuya dair açıklama yapan tanık Kadir Köksal, “Sahil kenarında otururken teknedeki durumu görme fırsatım oldu. Kimseye bir zarar gelmediği için rahatladık,” ifadelerini kullandı.

Polis, olayla ilgili incelemelerini sürdürmektedir.

Antalya’nın Konyaaltı sahilinde su alıp batan fiber teknedeki 4 kişi yüzerek kıyıya ulaştı. Deniz polisi olay sonrası bölgede inceleme yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Antalya’da Fibre Tekne Battı: 4 Kişi Kıyıya Yüzerek Ulaştı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz