1. Haberler
  2. Gündem
  3. Antalya’da itfaiye erinin büyük mücadelesi

Antalya’da itfaiye erinin büyük mücadelesi

featured
service

Ekipler, alevlerin evlere sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. Yangın söndürme ve soğutma çalışmaları sırasında zaman zaman tehlikeli anlar yaşandı. Soğutma çalışmaları sırasında bir orman işçisi, dengesini kaybederek metrelerce aşağı yuvarlandı. Ancak, kendi imkanlarıyla bulunduğu yerden çıkan işçi, görevine devam etti.

Mahalle sakinlerinden İbrahim Kılıç, ekiplerin yangına zamanında müdahale ederek evlerin yanmasını engellediğini belirtti. Kılıç, “Serik’te evdeydim. Saat 23.00 gibi evler yanıyor dendi. Apar topar geldik. Yukarıda amcalarımın evleri var. Birkaç evin yanında direkler yanmış. Vatandaşlarda bir rahatsızlık yok. Yaşlı bir vatandaş dumandan etkilendi, onu da buldular. Evlere gelmeden yangın durduruldu. Şu anda soğutma çalışmaları yapılıyor. Rüzgar durmasaydı evler de yanardı” dedi.

Uğur Büyükdeligöz, yangının rüzgarla birlikte çam ağaçlarına sıçradığını ve zamanında müdahale edilmemiş olsaydı evlere kadar ulaşabileceğini belirtti. Bir başka mahalle sakini Ramazan Kılıç, zeytin ağaçlarının zarar gördüğünü ve 150-200 zeytin ağacının yandığını ifade etti. Kılıç, alevlerin baraj mevkiinden bir anda geldiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Antalya’da itfaiye erinin büyük mücadelesi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz