1. Haberler
  2. Gündem
  3. Antalya’yı bırakın buraya koşun! Su içinde çardaklarda serinletici keyif: Ne stres kalıyor ne de yorgunluk

Antalya’yı bırakın buraya koşun! Su içinde çardaklarda serinletici keyif: Ne stres kalıyor ne de yorgunluk

featured
service

Kelkit Çayı çevresinde yapılan kamelyalar sayesinde, doğaseverler serin suların tadını çıkarırken rahat bir ortamda dinlenme imkanı buluyor. D-100 karayolu üzerinde yer alan ve Fatlı köyü’nde bulunan bu işletme, suyun içinde yer alan çardakları ile görenleri büyülüyor. Suya sıfır masalar ve çardaklar, ziyaretçilere eşsiz bir deneyim sunarak doğanın kalbinde huzur dolu anlar yaşatıyor.

Ziyaretçiler, ırmak içerisine yerleştirilen masalarda ayaklarını suya sokarak doğanın tadını çıkarıyor. Bu doğal serinlik içinde lezzetli yemekler ve semaverde çay keyfi yapan vatandaşlar, bölgeye olan ilgiyi artırıyor. Sıcak yaz günlerinde, Kelkit Çayı’nın serin sularında serinlemek ve doğanın içinde huzurlu bir gün geçirmek isteyenler için bu alan, adeta bir saklı cennet niteliğinde.

Kelkit Çayı’nın çevresi, Antalya’nın Didim bölgesindeki saklı cennetlerine benzeyen bir atmosfere sahip. Ziyaretçilere benzersiz bir mesire alanı sunan bu bölge, yaz aylarında özellikle tercih edilen bir yer haline geliyor. Hem doğal güzellikleri hem de sunduğu konfor ile Tokat’ın yeni cazibe merkezlerinden biri olarak öne çıkıyor.

tokat-kelkit-cayi-3.jpg

Sıcak yaz günlerinde, Kelkit Çayı’nın serin sularında serinleyip, huzurlu bir gün geçirme fırsatı bulan vatandaşlar, bu doğal güzellikler içinde rahatlama ve dinlenme imkânı buluyor. Tokat’ın doğal güzelliklerini keşfetmek ve yazın tadını çıkarmak isteyenler için Kelkit Çayı, ideal bir kaçış noktası olarak karşımıza çıkıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Antalya’yı bırakın buraya koşun! Su içinde çardaklarda serinletici keyif: Ne stres kalıyor ne de yorgunluk
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz