1. Haberler
  2. Gündem
  3. Araç sahiplerini ilgilendiren önemli gelişmeler: MTV ödeme şekli değişiyor!

Araç sahiplerini ilgilendiren önemli gelişmeler: MTV ödeme şekli değişiyor!

featured
service

2024 yılı itibarıyla yıllık olarak ödenen MTV bedelleri, yeni düzenleme ile iki taksit halinde tahsil edilecek. Önceki yıllarda tek seferde ödenen vergi, artan miktarlarıyla araç sahiplerini ciddi şekilde etkiliyordu. Yeni düzenleme ile birlikte ödemelerin iki ayrı taksitte yapılması, mali yükü biraz olsun hafifletebilir.

Yeni karara göre elektrik motorlu araç sahipleri de avantajlı durumda. Vergi, tarifenin dörtte biri oranında ödenecek, bu da elektrikli araç sahiplerine ekonomik bir rahatlama sağlayacak.

Son dönemde artan MTV tutarları, araç sahiplerini alternatif ödeme yöntemlerine yöneltti. Garanti Bankası, bu ihtiyaca yönelik olarak özel bir kampanya başlattı. ‘Yarısını Öde’ kampanyası kapsamında, araç sahipleri faizsiz ek taksit seçenekleri ile MTV ödemelerini kolaylıkla yapabilecekler.

Garanti Bankası’na ait bir kredi kartına sahip olanlar, ‘Yarısını Öde’ kampanyasından faydalanmak için SMS yoluyla başvuruda bulunabilirler. Bu kampanya, özellikle Temmuz ayında MTV taksitlerini ödemekte zorlanan araç sahipleri için önemli bir finansal destek sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araç sahiplerini ilgilendiren önemli gelişmeler: MTV ödeme şekli değişiyor!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz