1. Haberler
  2. Gündem
  3. Aşkı bulmak için süpermarketin yolunu tuttular! ‘Ananas’lı flört dönemi – Ankaragündem

Aşkı bulmak için süpermarketin yolunu tuttular! ‘Ananas’lı flört dönemi – Ankaragündem

featured
service

İspanya’da bekarlar partner bulma umuduyla ananas akımı başlattı. Gençler, aşkı bulma umuduyla alışveriş arabalarında ananas taşıyor. Bu yüzden süpermarketlerde buluşan gençler kaosa da neden oldu. Hatta bir olayda polis müdahale etmek zorunda kaldı.

Trende uymak isteyenler, önce Mercadona adlı süpermarket zincirinin bir şubesine, saat 19.00-20.00 arası gitmek zorunda. Ardından alışveriş arabalarına ters yerleştirilmiş bir ananas koymaları gerekiyor. Sonra ise şarap reyonuna yöneliyorlar. Eğer başka bir kişi, sizin arabanızda ters duran ananası fark eder ve ilgilenirse, kendi arabasıyla sizin arabanıza hafifçe çarpıyor ve böylece bir “eşleşme” gerçekleşmiş oluyor.  Bu trend, oyuncu ve komedyen Vivy Lin’in sosyal medya hesabında paylaşımıyla hızla yayıldı.

Bazı kişiler bu yeni trendin sonucunda market zincirlerinin şubelerine alışveriş amacıyla değil, ananasla aşkı bulmak amacıyla gitmeye başladı. Bu nedenle bazı olaylar yaşandı. Madrid’deki bazı marketlerden, akşam saatlerinde alışveriş yapmaksızın market arabalarını oradan oraya süren gençlerin olduğu bildirildi. Bilbao’daki bir şubede saat 19.00-20.00 arasında yaşanan karmaşa nedeniyle polis çağrıldı.

Ananas çılgınlığı market çalışanlarını da isyan ettirdi. Çalışanlar satın alınmadan arabada bırakılan ananasları toplamak zorunda kalıyor. Sosyal medyada, bir çalışanın saat 19.00 olmadan önce meyve reyonundaki ananasları toplayıp depoya kaldırdığı görüntüler yayıldı.

Marketlerde partner arayanlar sadece ananasla da sınırlı değil. İngiliz gazetesi The Telegraph muhabiri Alice Garnett, bu trendi yerinde deneyimlemek için İspanya’ya gitti. Yaptığı araştırmalar sonucunda, market arabasına zeytinyağı koymanın zengin bir erkek arayışı, mercimek koymanın uzun süreli bir ilişki isteği, çikolata veya şekerleme koymanın ise kısa süreli ve tatlı bir kaçamak arayışı anlamına geldiğini öğrendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aşkı bulmak için süpermarketin yolunu tuttular! ‘Ananas’lı flört dönemi – Ankaragündem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz