Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliği Ankara’da başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan, sürdürülebilir kentsel hareketliliğe yönelik önlemlerin desteklenmesi amacı ile düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftasının 2024 teması “Paylaşımlı Kamusal Alanlar” olarak açıklandı.

Türkiye’de sürdürülebilir kentsel hareketliliği yaygınlaştırmayı hedefleyen ve bu alanın en önemli organizasyonu; Avrupa Hareketlilik Haftasını da koordine eden; “Şehirlerde Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik için Avrupa Birliği Desteği Projesi; SKUP Türkiye”nin bu yılki iletişim söylemi ise; “Şehri Birlikte Yaşayalım” olarak belirlendi.

Daha yaşanabilir bir gelecek için bu yıl tüm Türkiye’yi paylaşımlı kamusal alanlarda şehri birlikte yaşamaya davet eden SKUP Türkiye ve Avrupa Hareketlilik Haftası; daha fazla sosyal adalet, yol güvenliği, daha az gürültü ve hava kirliliği hedefi ile paylaşımlı kamusal alanların verimliliği artıracak ve sürdürülebilir kentsel hareketlilik yöntemlerinin daha fazla kullanılmasını sağlayacak kalıcı projelere aracı olacak.

2023 yılında 670 il ve ilçe belediyesinin katılımıyla bir dünya rekoruna imza atan Türkiye, “Paylaşımlı Kamusal Alanlarda Şehri Birlikte Yaşayalım” söylemi tüm yurda yayılacak! Program 26 Haziran 2024 Saat: 11.00 ‘da Türkiye Belediyeler Birliği Tören Salonunda başlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliği Ankara’da başlıyor

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz