1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ayrıldığı Eşini Takip Edip Saldıran Erkek, ‘Savcılık Talimatıyla’ Serbest! Olay Anı Kamerada…

Ayrıldığı Eşini Takip Edip Saldıran Erkek, ‘Savcılık Talimatıyla’ Serbest! Olay Anı Kamerada…

featured
service

15 Ağustos’ta Kağıthane Şirintepe Mahallesi’ndeki evinden çıkan kadın, patronu Kazım A. ile buluşmak için Mecidiyeköy’deki AVM’ye geldi. Orada ortak alandaki masada oturan kadın, patronundan 9 günlük yevmiyesini aldı. Kadın, tam kalkacağı sırada kendilerini cep telefonuyla kayda alan kocası Seyithan Taş’ın saldırısına uğradı. Özel güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle kadın kurtarıldı.

Saldırıdan sonra küfür ve tehditler savurmaya devam eden Seyithan Taş, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gülli Taş kendisine saldıran eşinden şikayetçi olurken, emniyette ifadesi alınarak ‘kasten yaralama’ suçundan adli işlem yapılan Seyithan Taş, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Yaşananlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Gülli Taş , “Eşim Seyithan Taş 17 yıldır bana şiddet uyguluyor. Bu nedenden dolayı 2 senedir ayrılma aşamasındayız. Beni takip ediyor darbediyor, gittiğim iş yerlerini basıyor. Bütün işlerimden ediyor. Çocuklarımı darbedip annesi yaptı diyor. Geçici velayeti ona verilen çocuğumla görüşmeme engel oluyor. Birçok davadan yargılanıyor. Sadece ifadesi alınıp bırakılan bu şahıs beni öldürmekle tehdit ediyor. Kızımı arayıp anneni öldüreceğim, annen dışarıya çıktığı zaman haber ver diyor. Önünü kesiyor” diye konuştu.

Gülli Taş “En son çalıştığım işyerinden paramı almak için gittiğim yerde görüştüğüm şahısla aramda bir şey olduğumu düşünüp, şahsı ve beni darbediyor. Adam sadece 9 günlük yevmiyemi verdi. Bu şahıs kaçırdığı mallarda olan hakkımdan feragat etmemi istiyor. Ben devletimden sadece çocuklarımı ve güzel bir iş istiyorum. Çünkü girdiğim her işten adam çıkmama neden oluyor. Gidip onlara iftira atıp beni de darbediyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ayrıldığı Eşini Takip Edip Saldıran Erkek, ‘Savcılık Talimatıyla’ Serbest! Olay Anı Kamerada…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz