1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ayşe Ateş’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesini anlattı! Adalet mücadelesinde yeni bir dönem

Ayşe Ateş’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesini anlattı! Adalet mücadelesinde yeni bir dönem

featured
service

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Aralık 2022’de Ankara’da suikasta uğrayarak hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile Beştepe’de bir araya geldi. CHP lideri Özgür Özel’e gerçekleştirdiği iade-i ziyaret sonrasında yapılan bu görüşme, Ayşe Ateş’in adalet mücadelesinde önemli bir dönüm noktası oldu.

Ayşe Ateş: “Bu Görüşme Bir Zafer Değil, Ancak Bir Adım”

Görüşme sonrasında basına açıklamalarda bulunan Ayşe Ateş, “Cumhurbaşkanı’mızın beni ve kızlarımı kabulü bir başarı yahut kazanılmış bir zafer değildir” dedi. Ateş, devletin yanlarında olduğunu görmenin, sürekli ölüm korkusuyla yaşayan kızlarının gönlünü bir nebze olsun ferahlattığını ve kendisine de güç verdiğini belirtti. Ayşe Ateş, küçük kızının ilk defa tek başına uyumak istediğini de ifade etti.

Ayşe Ateş, görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a içinde üç adet ok bulunan bir sadak ile Necip Fazıl Kısakürek’in “Tarih Boyunca Büyük Mazlumlar” isimli kitabını hediye etti. Görüşmede, Sinan Ateş ve kendisi hakkında ortaya atılan FETÖ’cü ima, iddia ve ithamlarının ihbar kabul edilip kapsamlı bir güvenlik soruşturması yapılmasını talep ettiğini belirten Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu talepleri için Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a talimat verdiğini aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşe Ateş ve ailesinin güvenliği konusunda da gerekli önlemlerin alınması için talimat verdi. Ateş, tehdit ve hakaret içeren ekran görüntülerinden oluşan bir arşiv dosyasının hazırlanarak ilgili makamlara teslim edileceğini belirtti.

Ayşe Ateş, görüşme sonrası duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kendisine ve kızlarına yönelik yaşanan olumsuzluklara karşı mücadelelerini sürdüreceklerini vurguladı. “Ne sağ ne sol, yalnızca adalet!” diyenlerin kazanacağını ifade eden Ateş, “Mücadelemizin ne ortasındayız ne de sonunda. Mücadelemiz yeni başladı. Eskisinden daha gür bir sesle ‘Adalet! Adalet!’ diye haykıracağız.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ayşe Ateş’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesini anlattı! Adalet mücadelesinde yeni bir dönem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz