1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ayşe Ateş’ten Bahçeli’ye “duruşma” yanıtı: Yargılananların hepsi MHP’li gelip korumaya devam etsinler

Ayşe Ateş’ten Bahçeli’ye “duruşma” yanıtı: Yargılananların hepsi MHP’li gelip korumaya devam etsinler

featured
service

MHP’den Cumhur İttifakı’nı bitirme sinyali: AK Parti’nin CHP ve altılı masayla ittifak yapması en büyük temennimizdir

Ateş, “Devlet Bahçeli bence de olmalı. Burada yargılananların neredeyse hepsi MHP’li ve Ülkü Ocakları mensubu. Şimdiye kadar korudular, gelsinler korumaya devam etsinler” dedi.

Ayşe Ateş, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı ziyaret etti. DEVA Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleşen ve yaklaşık 40 dakika süren görüşmede Ayşe Ateş, Babacan’ı 1 Temmuz’daki Sinan Ateş cinayeti davasının duruşmasına davet etti.

Görüşme sonrasında açıklamalarda bulunan Ali Babacan, “Bugün Ayşe Hanım ile detaylı bir değerlendirme yaptık. Ailecek çok zor bir süreç yaşıyorlar, ancak bu sadece bir ailenin mücadelesi değil, tüm Türkiye’nin hukuk devleti olup olmadığının da bir sınavı” dedi. Babacan, hukukun her şeyin temeli olduğunu vurgulayarak, “Sağlam bir hukuk temeli olmayan bir devletin devamlılığı her zaman sorgulanır” ifadelerini kullandı.

Babacan, Ayşe Ateş’in verdiği mücadelenin sadece bir hak mücadelesi olmadığını, aynı zamanda tüm Türkiye için önemli bir hukuk mücadelesi olduğunu belirtti. “Bu mücadele, umarız ki Türkiye’de yeni bir dönemin kapısını aralar ve bundan sonra benzer trajedilerin yaşanmasının önüne geçer” dedi.

Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Babacan, “Siyasi açıdan da ciddi problemler yaşıyoruz. Ancak, her zorluğun sonunda bir rahatlama gelir. Bu rahatlamayı sağlamak için hep birlikte çalışmamız, çabalamamız ve gayret göstermemiz gerekiyor” dedi. Babacan, Ayşe Ateş ve ailesinin mücadelesinde yanlarında olacaklarını, her türlü hukuki desteği sağlayacaklarını söyledi.

Son olarak, Babacan, “Haklı her zaman güçlüdür. Haksız olanlar korksun” diyerek Ayşe Ateş’in mücadelesine desteğini bir kez daha vurguladı.

Bir gazetecinin, Devlet Bahçeli’nin Sinan Ateş cinayeti davasının duruşmasında MHP’nin mutlaka hazır bulunacağı şeklindeki açıklamasını hatırlatması üzerine Ayşe Ateş, “Devlet Bahçeli bence de olmalı. Burada yargılananların neredeyse hepsi MHP’li ve Ülkü Ocakları mensubu. Şimdiye kadar korudular, gelsinler korumaya devam etsinler. O kadar uğraştılar yani” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ayşe Ateş’ten Bahçeli’ye “duruşma” yanıtı: Yargılananların hepsi MHP’li gelip korumaya devam etsinler
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz