Azmettirici olduğu iddia edilen Tolgahan Demirbaş’a ‘Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım’ sorusu: Sinan Ateş’in konumunu ne

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinan Ateş cinayeti sanığı Tolgahan Demirbaş’tan ifadesini alan savcıya tehdit

Cinayetin azmettiricisi olduğu iddiasıyla yargılanan Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticisi Tolgahan Demirbaş, savcıya verdiği ifadede önemli açıklamalarda bulundu. Demirbaş, savcıya hitaben, “Bu olay siyasi mecraya çekilmek isteniyor. Lütfen buna alet olmayın, bu günaha ortak olmayın sayın savcım. Durdu Özer nerede, Durmuş Ali (Kaya) nerede? Onlarla aynı safta durmayın. Onların tehdit siyaseti hesaplaşmadır. Siz onlarla işbirliği içinde olmayın” ifadelerini kullandı.

Tolgahan Demirbaş ve Olcay Kılavuz

Savcı ile Demirbaş arasında geçen diyalogda, savcı Demirbaş’a Sinan Ateş’e ait adres, uçuş kayıt bilgileri ve konum bilgilerini neden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a gönderdiğini sordu. Demirbaş, bu bilgileri gönderdiğini kabul etmedi ve bilirkişi raporunda bir yanlışlık olduğunu düşündüğünü belirtti. “Şayet böyle bir şey var ise de bu, Sinan Ateş’in ikametinin önüne pankart asma düşüncemizden dolayıdır. Aksi türlüsü mümkün değildir” dedi.

Savcı, Demirbaş’a, Çağlar Zorlu’dan aldığı konum bilgilerini Ahmet Yiğit Yıldırım’a iletip iletmediğini sordu. Demirbaş bu soruya, “Bunu hatırlamıyorum. Çağlar Zorlu’yla kafe ortamında bir kere oturdum. Samimi bir arkadaşım değildir. Bir sohbet içerisinde bir bilgisayar programından bir telefon numarasını girip o insanın yerini öğrenebildiğini söyledi bana. Ben de kendisine ‘hadi bak bakalım bu adam nerede’ dedim. Buradaki niyetimiz de pankartı boşuna asmamak istememizdi” diye yanıt verdi.

Savcı ayrıca, Ahmet Yiğit Yıldırım’ın bir konuşmada “Sinan Ateş Türkiye’ye giriş yaptı mı” diye sorarak bilgi toplamasını istemiş olup olmadığını sordu. Demirbaş bu soruyu da, “Hatırlamıyorum. Şayet sormuş ise de pankart asılmak istenmesiyle ilgilidir. Başka bir şey söz konusu değildir” şeklinde yanıtladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Azmettirici olduğu iddia edilen Tolgahan Demirbaş’a ‘Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım’ sorusu: Sinan Ateş’in konumunu ne

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz