Baba ve Kızı Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti, 4 Yaralı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Edinilen bilgilere göre, kaza Kuzey Marmara Otoyolu’nun İstanbul istikametinde, Sevindikli mevkiinde gerçekleşti. Ö.A. isimli şahsın kullandığı kamyonet, A.S. idaresindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonet devrilirken, otomobil ise yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Baba ve Kızı Hayatını Kaybetti

Kazada otomobilin sürücüsü A.S. ve 17 yaşındaki kızı S.S. hayatını kaybetti. Ailesiyle birlikte bayram ziyareti için Hatay’dan döndükleri öğrenilen baba ve kızın ölümü, tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Otomobilde bulunan diğer 2 kişi ve kamyonetteki 2 kişi ise kazada yaralandı. Yaralılar olay yerinden ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. İlk gelen bilgilere göre yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza Nedeniyle Trafik Uzun Süre Sıkıştı

Kaza nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu’nun İstanbul istikametinde uzun süre trafik sıkışıklığı yaşandı. Kazayla ilgili incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Bu Feci Kazadan Dersler Almak Gerekli

Bu feci kaza, trafikte dikkatli ve kurallara uygun şekilde sürmenin ne kadar önemli olduğunun bir kez daha altını çiziyor. Sevdiklerimizi trafikte kaybetmenin acısını yaşamamak için hepimizin daha dikkatli olması gerekiyor. Yetkililerden de kaza sebeplerinin araştırılması ve gerekli önlemlerin alınması bekleniyor.

Kaza ile İlgili Detaylar:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Baba ve Kızı Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti, 4 Yaralı!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz