Babacan’dan yarın görülecek Sinan Ateş Davası ile ilgili Erdoğan’a çağrı: İnsanlığınız ve vicdanınız da yargılanacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Babacan, “Ben iktidarın ve küçük ortağının parti mensuplarına, milletvekillerine, bakanlara ve kıymeti kendinden menkul danışmanlara seslenmek istiyorum. Yarın başlayacak davada sadece Sinan Ateş cinayetinin zanlıları yargılanmayacak. Henüz farkında olmasanız da sizin vicdanınız, sizin insanlığınız da yargılanacak.” ifadelerini kullandı.

Babacan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Ülkeyi senelerdir gerenler, insanları kutuplaştıranlar sanki bunlar hiç yaşanmamış gibi “normalleşme”, “yumuşama” diyor. Sayın Cumhurbaşkanı bir de “Türkiye’nin buna ihtiyacı var, gereken adımları atacağız” dedi. Yumuşama dedikleri ülkenin Cumhurbaşkanının muhalefet partisinin genel başkanı ile kahve içmesinden ibaret kaldı.

Bir tarafta iktidar partisi öbür tarafta ana muhalefet partisi. Ana muhalefet partisinin de geçmişinde işine geldiği zaman bu ülkeyi nasıl gerdiğini de iyi hatırlıyoruz. Ülkemizi yöneten, hükümetin tepesindeki isim muhalefet lideriyle selamlaşmayı “yumuşama” sanıyor. Muhalefet genel başkanıyla oturup memleket meselelerini konuşmasının adı da “normalleşme” oluyor. Sonuç; koca bir hiç.

Sayın Erdoğan son grup konuşmasıyla 90 gün bile sürmeyen bu süreci de artık bitirmeye niyetli olduğunu ortaya koydu.

Seçimden sonra tam 3 ay memleketin gündemini bununla işgal ettiler. Seçimde zaten iktidarın önemli bir güç kaybı söz konusu. Memlekette çok yaygın ve derin bir yoksulluk söz konusu. Bu yoksulluk gündeminin üzerine bu normalleşme ve yumuşama ile örttüler.

Bizim basit bir isteğimiz var; hakka ve hukuka uyulsun. İktidar asıl üzerine düşeni, işini yapsın istiyoruz. Asıl milletimizin arzusu adil yönetim.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Babacan’dan yarın görülecek Sinan Ateş Davası ile ilgili Erdoğan’a çağrı: İnsanlığınız ve vicdanınız da yargılanacak

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz