1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bağcılar’da Millet Bahçesi ve Kentsel Dönüşüm Töreni Gerçekleştirildi

Bağcılar’da Millet Bahçesi ve Kentsel Dönüşüm Töreni Gerçekleştirildi

featured
service

Bağcılar’da, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında hayata geçirilen Millet Bahçesi’nin açılışı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleştirildi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Programda, Bakan Kurum’un yanında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, TOKİ Başkanı Levent Sungur ve Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de yer aldı. Törende Kandemir, hizmet yarışının motivasyonunu artırma hedefinde olduklarını ifade etti.

Kandemir, şöyle konuştu: “Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, adaletin sesini yükselterek hizmet yarışında bayrağı taşımaya devam ediyoruz. Bu toprakların sorumluluğunun bilincindeyiz.”

İstanbul Valisi Davut Gül, kentsel dönüşümdeki sorunların çözüleceğine inandığını belirtirken, TOKİ Başkanı Levent Sungur ise İstanbul’un sosyal konut projeleri ve millet bahçeleri ile yarınlara taşınma sürecini vurguladı.

Abdullah Özdemir, Bağcılar’daki yeşil alan miktarını %20 artıracaklarını ve ilerleyen süreçte %50 daha ileri bir noktaya ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı. Ayrıca, yıl sonunda 12 sosyal tesisin açılışını yapacaklarını duyurdu.

Bu tören, yaşam alanlarının iyileştirilmesi konusunda atılan önemli bir adım olarak kaydedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bağcılar’da Millet Bahçesi ve Kentsel Dönüşüm Töreni Gerçekleştirildi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz