1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bağlılık Bildirmeyenler Hareketi Harris’i Desteklemeyecek

Bağlılık Bildirmeyenler Hareketi Harris’i Desteklemeyecek

service

ABD’de Filistin yanlısı Bağlılık Bildirmeyenler Hareketi, yaklaşan başkanlık seçimlerinde Demokratların adayı Kamala Harris’i desteklemeyeceklerini duyurdu.

Yerel bir medya kuruluşu olan The Hill’e göre, Hareket seçim süreçleri ile ilgili tutumlarını düzenlediği basın toplantısında açıkladı. Hareketten yapılan yazılı bildirimde, Gazze Şeridi’ndeki “katliamı hızlandırma ve savaş karşıtı aktivizmi bastırma” planları olduğu ifade edilen Cumhuriyetçi aday Donald Trump’ın başkanlığına da karşı olduklarına vurgu yapıldı.

Açıklamada, Hareketin üçüncü bir aday önerisinde bulunmaktan çekindiği, zira kritik salıncak eyaletlerde üçüncü parti oylarının sonuçları etkileyerek Trump’ı güçlendirebileceği ifade edildi. “Aylardır Başkan Yardımcısı Harris’i Gazze politikasını değiştirmeye çağırdık,” diyerek amaçlarının bu bölgede demokratik yapıyı korumak olduğu belirtildi.

Hareketin bu açıklaması, Harris’in Michigan eyaletinde kampanya yürüttüğü gün yapılması dikkat çekti. Michigan, kasım ayındaki seçimlerde önem arz eden kritik eyaletlerden biri olarak öne çıkıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bağlılık Bildirmeyenler Hareketi Harris’i Desteklemeyecek
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz