1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bahçeli: HDP ve devamı sözde parti kapatılmalı!

Bahçeli: HDP ve devamı sözde parti kapatılmalı!

featured
service

Öte yandan Bahçeli, 6-8 Ekim 2014’te çıkan sokak eylemlerine ilişkin, aralarında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın da bulunduğu 108 sanığın yargılandığı davanın kararlarını değerlendirdi.

Bahçeli’nin gündeminde İsrail’in Gazze saldırıları, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin ölümü ve Ankara Emniyeti’ndeki kumpas iddiaları da vardı.

Reisi’nin ölümü için ‘aydınlatılmalı’ vurgusu yapan Bahçeli, “Reisi’yi ve beraberindeki heyeti taşıyan helikopterin kaza geçirmesi, helikopterdeki bulunan herkesin hayatının kaybetmesine küresel ve bölgesel tedirginliğin üst seviyeye tırmanmasına yol açmıştır. İsrail’in iddia edilen kazada rolü, ABD’nin nerede durduğu mutlaka berraklaştırılmalı” ifadelerini kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle:

“Tüm vatandaşlarımıza selamlarımı gönderiyorum. Ecdadımızın dev eserleri ile, hizmetleri ile kuşanmış bölgelerin on yıllar boyunca karmaşa içinde bocalaması bir bakıma tarihin ibret verici neticesidir. Bir zamanlar her adımı ayrı hayalle attığımız coğrafyalar bugünlerde karanlık planların sahasıdır. Bir diriliş emaresi de görülmemekte. Gazze’de masumların kanı dökülmektedir. Modern dünyanın gözü önünde çoğu kadın ve çocuk olmak üzere 35 bin sivil kardeşimiz soykırım suçunun kurbanı oldu. Küresel vicdan İsrail’e karşı baskısını artırmalıdır. Kuruluşlar aralıksız devrede olmalı. Durdurulması gereken terör devleri İsrail’dir. İsrail’de bir yarılma söz konusudur. Savaş karşıtlarının protestoları yoğunluk kazandı.

Netanyahu için yakalama kararı caniler için çemberin daraldığını göstermesi yanında önemli gelişmedir. Netanyahu giderek yalnızlaşmakta güvendiği dağlara kar yağmakta. Gazze Türkiye’nin de meselesidir.

Gazze düşerse milli güvenlik tehditleri katlanacaktır. Siyonizmin kuklası bölücü terör örgütüdür. Anadolu’ya vaat edilmiş toprak tanımı getirenler kanı bozuk düşman çevreleridir. Kayıtsızlık gösterilirse bunun sonuçları ağır olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bahçeli: HDP ve devamı sözde parti kapatılmalı!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz