Bahçeli: “Milletimiz sandık yoluyla mesajını iletmiştir”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimler sonrasında ilk değerlendirmesini yaptı. Bahçeli, sandıktan çıkmış olan demokratik karara saygılarının tam olduğunu ifade ederken, milletin sandık yoluyla iletmiş olduğu mesajı almış olduklarını da belirtti. Milletten gelen demokratik mesaj üzerine MHP’nin harekete geçmek için kollarını sıvadığını ifade eden Bahçeli, ekonomik şikayetlerin toplumsallaşarak siyasete sirayet etmiş olduğunu dile getirdi.

Devlet Bahçeli, seçimle ilgili ilk değerlendirmelerini yaptıktan sonra, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “31 Mart seçimleri ile yerel yöneticiler belirlenmiştir, iktidar değişmemiştir. Sanki iktidar değişmiş gibi konuşan, erken seçin yaygarası çıkaranların bu tutumları aymazlık ve ahlaki çarpıklıktır. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi görevinin başındadır. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devletin başıdır. Biz de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sonuna kadar destekçisiyiz, arkasındayız.”

İlerleyen süreçte gündemin ekonomi olduğunun altını çizen Bahçeli, MHP için “kim hangi yorumu yaparsa yapsın partimiz müessir bir başarı kazanmıştır” yorumu yaptı. MHP’nin ve Cumhur İttifakı’nın daha çok çalışacağını belirten Bahçeli, MHP’nin ve Cumhur İttifakı’nın adaylarına oy verenlere de şükranlarını sundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bahçeli: “Milletimiz sandık yoluyla mesajını iletmiştir”

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz