1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bahçeli’den Davutoğlu’na övgü: Türkiye’nin zat-ı-alinizin birikimine bu dönemde çok ihtiyacı var

Bahçeli’den Davutoğlu’na övgü: Türkiye’nin zat-ı-alinizin birikimine bu dönemde çok ihtiyacı var

featured
service

Devlet Bahçeli, dün gerçekleşen Meclis resepsiyonunda, yıllarca eleştirdiği birçok siyasetçiyle tokalaşmasıyla dikkat çekti. Bu an, siyasi arenada yaşanan dinamik değişimlerin bir yansıması olarak değerlendirildi.

Bahçeli’nin birçok konuşmasında “Serok Ahmet” diyerek sert sözlerle eleştirdiği Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na da övgü dolu sözleri dikkat çekti.

Bahçeli, Davutoğlu’nun Türkiye’nin mevcut durumuna önemli katkılarda bulunabileceğini ifade ederek, “Türkiye’nin zat-ı-alinizin bu dönemde çok önemli birikiminize ihtiyacı var” dedi.

Bahçeli’nin, Davutoğlu’nun Filistin konusundaki yorumları hakkında, “Televizyonlarda çok güzel yorumlarınız oldu, memnun oldum…” sözleri dikkat çekti.

Ayrıca, Bahçeli, merkez sağda birleşme çalışmalarıyla ilgili de “Takip ediyorum, tebrik ediyorum” dedi.

Bahçeli’nin geçmişte sert eleştirilerde bulunduğu Davutoğlu’na yönelik bu övgü dolu ifadeleri, siyasi iletişimdeki değişimi gözler önüne seriyor.

TBMM’nin açılış oturumunda DEM Partililerle selamlaşması dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu tokalaşma için, “Yeni bir döneme giriyoruz, dünyada barışı isterken kendi ülkemizde barışı sağlamamız lazım” dedi.

Partisinin grup konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i sert dille eleştiren Bahçeli akşam verilen resepsiyonda ise, “Birbirimizi kırmıyoruz inşallah. Üzülme! Bazen siyaseten söylememiz gerekenler oluyor” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bahçeli’den Davutoğlu’na övgü: Türkiye’nin zat-ı-alinizin birikimine bu dönemde çok ihtiyacı var
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz