1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Göktaş, kadın kooperatiflerinin güçlenmesi için yeni adımlar attı!

Bakan Göktaş, kadın kooperatiflerinin güçlenmesi için yeni adımlar attı!

featured
service

Yeni uygulama, kadın kooperatiflerinin ürünlerine tek bir platformdan erişilmesini sağlayacak. Göktaş, bu adımın kadın girişimciliğini desteklemenin yanı sıra, kooperatiflerin ekonomik katkılarını artırma hedefine yönelik olduğunu belirtti. Kadın kooperatiflerinin ürünlerine https://kadingirisimci.gov.tr/ adresinden ulaşılabileceğini ifade etti.

Göktaş, kadın kooperatiflerinin ülke ekonomisindeki rolüne değinerek, kadın girişimciliğinin güçlenmesinin toplumsal kalkınma için kritik olduğunu vurguladı. Bakanlık olarak, kadın kooperatiflerine yönelik 1012 yeni kooperatifin kurulması desteği verdiklerini ve 1200 kişiye eğitim sağladıklarını belirtti.

Kadın girişimciliğinin önemine dikkat çeken Göktaş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile iş birliği içinde kırsal alanlarda yaşayan kadınlara yönelik desteklerin artırılacağını açıkladı. Bu protokol ile kadın girişimcilerin daha etkin bir şekilde desteklenmesi hedefleniyor.

Bakan Göktaş, tüm kooperatiflerin Uluslararası Kooperatifler Günü’nü kutlayarak, kooperatiflerin topluma ve ekonomiye sağladığı değeri vurguladı. Kadın girişimciliğinin desteklenmesiyle ilgili yapılan çalışmaların genişletilmesinin planlandığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Göktaş, kadın kooperatiflerinin güçlenmesi için yeni adımlar attı!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz