1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Göktaş’tan Milli Sporcu Dikeç’e Destek

Bakan Göktaş’tan Milli Sporcu Dikeç’e Destek

featured
service

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, annesiyle fotoğraf paylaşımı yapan milli sporcu Yusuf Dikeç’e destek vererek kendi annesiyle olan bir fotoğrafını sosyal medya aracılığıyla paylaştı.

Bakan Göktaş, Dikeç’in annesiyle paylaştığı fotoğrafa yönelik yapılan olumsuz yorumlar sonrası bir yanıt olarak, kendi annesi Güler Özdemir ile çekilen bir kareyi paylaştı. Göktaş, sosyal medya hesabında, “Annelerimiz, en kutsal hazinemiz. Bu hazinenin kıymetini bilen güzel evlatlar yetiştiren, eli öpülesi tüm annelere selam olsun…” şeklinde bir mesaj yayımladı.

Bakan Göktaş ayrıca, Dikeç’in paylaşımında yer alan “en kıymetlim” ifadesini İngilizce olarak da vurgulayarak, destek vermenin sınır tanımadığını gösterdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, annesiyle fotoğrafını paylaşan milli sporcu Yusuf Dikeç’e kendi annesiyle çektirdiği fotoğrafı paylaşarak destek oldu. Göktaş, milli sporcu Yusuf Dikeç’in annesiyle paylaştığı fotoğrafa yönelik yapılan aleyhte paylaşımların ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Göktaş’tan Milli Sporcu Dikeç’e Destek
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz