1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Göktaş’tan müjdeli haber: Evlilik kredisi ödemeleri başlıyor!

Bakan Göktaş’tan müjdeli haber: Evlilik kredisi ödemeleri başlıyor!

featured
service

Deprem bölgesinde hayata geçirilen Aile ve Gençlik Fonu’na ilginin büyük olduğunu belirten Bakan Göktaş, bugüne kadar 9 bin 38 çiftin başvurduğunu açıkladı. Proje kapsamında başvurusu onaylanan çiftlere 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira faizsiz kredi desteği sağlandığını ifade etti.

Bakan Göktaş, fondan yararlanabilmek için gençlerin evlilik öncesi ve sonrası bakanlık tarafından sunulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerinden faydalanması gerektiğini belirtti. Başvuruları onaylanan çiftlere evlilik ve danışmanlık hizmeti vermeye başladıklarını da sözlerine ekledi.

15-30 Nisan tarihleri arasında resmi nikahı gerçekleşen çiftlerin ödemelerinin bugün itibarıyla başladığını açıklayan Bakan Göktaş, ilk etapta 450 çifte toplam 67,5 milyon lira destek vereceklerini bildirdi.

Bakanlık, evlilik öncesi ve sonrası gençlere yönelik projelerle, ekonomik, sosyal ve psikolojik destek sağlamaya devam ediyor. Evlilik kredisi ödemelerinin başlamasıyla birlikte, genç çiftlerin daha sağlam bir başlangıç yapmaları hedefleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Göktaş’tan müjdeli haber: Evlilik kredisi ödemeleri başlıyor!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz