1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Işıkhan’dan Midyat Festivalinde Birlik Mesajı

Bakan Işıkhan’dan Midyat Festivalinde Birlik Mesajı

service

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin’in Midyat ilçesinde düzenlenen “3. Uluslararası Midyat Kültür ve Sanat Festivali” kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Işıkhan, “Birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirerek, çalışma hayatı hizmetlerimizi, istihdam teşvik politikalarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Işıkhan, festivalin geleneksel kültürel öğeleri nesilden nesile aktarma konusunda büyük rol oynadığını vurguladı. “Mardin, geçmişten bugüne birçok inanca ve kültüre ev sahipliği yapmış, kardeşliğin ve birliğin sembolü olmuş bir şehirdir” ifadesini kullandı.

Sayın Işıkhan, Mardin’in ekonomik ve kültürel kalkınmanın merkez üssü olacağına inandığını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, tüm imkanları bir araya toplayarak birlikte çalışmaya devam edeceklerini aktardı. Ayrıca, “Midyat’tan yayılacak olan kardeşlik dalgasının tüm insanlığa ilham vermesini diliyorum” dedi.

Bakan, sanatın ruhu besleyen, kültürün ise toplumu şekillendiren önemli değerler olduğunu ifade ederek, kültürel etkinliklerin insanları bir araya getirdiğini belirtti.

Midyat’ın tarihi ve kültürel zenginlikleri üzerinde duran Işıkhan, bu zenginliklerin gelecek nesillere aktarılmasının önemine de dikkat çekti. “Bize düşen bu değerleri yaşatmak ve çocuklarımıza aktarmaktır” diyerek gelecek kuşakların bu mirasa sahip çıkmasını önemle vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Işıkhan’dan Midyat Festivalinde Birlik Mesajı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz