1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Kacır’ın Nevşehir Ziyareti: Teknoloji ve Kalkınma Projelerine Destek

Bakan Kacır’ın Nevşehir Ziyareti: Teknoloji ve Kalkınma Projelerine Destek

featured
service

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Nevşehir’de çeşitli ziyaretler ve incelemeler gerçekleştirdi. Ziyaretinde Ahiler Kalkınma Ajansı ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi projelerinin toplu açılış ve imza törenine katıldı.

Kacır, Ürgüp ilçesinde yerli sıcak hava balonu üreten bir firmanın üretim tesisini ziyaret ederek, burada incelemelerde bulundu. Tesisin farklı birimlerini gezip, işçilerle kısa bir sohbet yaptı. Ayrıca, Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Halis Aydoğan’dan tesisle ilgili detaylı bilgi aldı.

Daha sonra Togg markasına ait makam aracını kullanarak, Mustafapaşa köyüne geçti. Burada Kapadokya Üniversitesi yerleşkesindeki tarihi medreseyi ziyaret etti. Kacır’a, üniversitede teknoloji alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar tarafından brifing verildi.

Bakan Kacır’a bu programında Nevşehir Valisi Ali Fidan ile AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç ile çeşitli siyasi parti ve kurum temsilcileri eşlik etti.

Bu ziyaret, yerli üretimin ve teknoloji yatırımlarının önemine dikkat çekerek bölgedeki kalkınma çalışmalarına destek olmayı amaçlamaktadır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır (ortada), Nevşehir’de ziyaret ve incelemelerde bulundu. Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde yerli sıcak hava balonu üreten firmanın üretim tesisini ziyaret eden Kacır, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Halis Aydoğan’dan (solda) bilgi aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Kacır’ın Nevşehir Ziyareti: Teknoloji ve Kalkınma Projelerine Destek
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz