1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Şimşek AK Parti’nin çalışma kampında konuştu… Partililere ‘tasarruf tedbirleri’ uyarısı

Bakan Şimşek AK Parti’nin çalışma kampında konuştu… Partililere ‘tasarruf tedbirleri’ uyarısı

featured
service

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yaptığı sunumda partililerin tasarruf tedbirlerine uymasını istedi ve bu konuda hassas olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Şimşek, yıl sonuna kadar enflasyonun düşeceğini de ifade etti.

Edinilen bilgilere göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, yaptığı sunumda yıl boyunca doğalgaz fiyatlarına zam gelmeyeceğini belirtti.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, diğer ülkelerle dengeli siyaset yürüteceklerini İsrail’in Gazze’ye uyguladığı soykırımı, Gazze konusunda Türkiye’nin uluslararası mahkemelerde mücadelesinin devam edeceğini, 1967 sınırlarına ilişkin sunumlar yaptığı öğrenildi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ise yeni müfredata ilişkin ve okullardaki kantinde satılan şekerli yiyeceklere ilişkin bir sunum yaptı.

Et fiyatlarına ilişkin sunum gerçekleştiren Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ise fiyatların yakın zamanda düşüşe geçeceğini belirtti.

Ayrıca AK Parti kampında teşkilatın revize edilmesi ve yeni insan kaynağı için adımlar atılması gündeme geldi. Partiye katılım yollarının çeşitlendirilmesi için yeni isimler ve yüzler siyasete dahil edilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Şimşek AK Parti’nin çalışma kampında konuştu… Partililere ‘tasarruf tedbirleri’ uyarısı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz