1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Yerlikaya: Hain terör örgütünün son çırpınışları

Bakan Yerlikaya: Hain terör örgütünün son çırpınışları

featured
service

Yerlikaya, burada yaptığı konuşmada, Ağrı’nın terörden arındırıldığına belirterek, son terörist etkisiz hale getirilene kadar da durmayacaklarını söyledi.

Başta terör olmak üzere tüm suçlarla kararlılıkla mücadele edeceklerini vurgulayan Bakan Yerlikaya,10 aydan beri İçişleri Bakanı olarak görev yaptığını anımsattı.

Yerlikaya, İçişleri Bakanlığının terörle mücadelede başta olmak üzere hain bölücü terör örgütlerinin her biriyle mücadelede gerçekten çok büyük bir gayret gösterdiğini söyledi.

Bakan Yerlikaya, “Kahramanca mücadele ediyor, azimle, karanlıkla mücadele ediyor ve onların hiçbirine nefes aldırmamak için gerçekten bakanlığımız sizlerle birlikte büyük bir başarı gösteriyor. Artık hain bölücü terör örgütünün son çırpınışları olduğunu her gittiğimiz yerde ifade ediyoruz.” dedi.

Ağrı Valisi olarak, 2010-2012 yıllarında görev yaptığını hatırlatan Yerlikaya, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde İçişleri Bakanlığı ve Savunma Bakanlığının uyum içinde çalıştığını kaydetti.

Yerlikaya, konuşmasına şöyle devam etti:

“İçişleri Bakanlığımız, Savunma Bakanlığımız ve istihbarat teşkilatımızın Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük bir koordinasyon ve büyük bir uyum içerisinde bir tek kapalı yaylamız ve meramızın olmadığını sizlerde çok iyi biliyorsunuz. Kapalı bir köy yolumuz yok. Her yer açık ve her köyün şükürler olsun ki ışığı yanıyor. Bunu devletimizin, milletimizin kararlı ve teröre lanet okuması ve hiçbir şekilde teröre yüz vermemesi ve kahraman güvenlik güçlerimizin ve Mehmetçiğimizin de mücadelesiyle şükürler olsun bu noktaya geldik.”

Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünü anımsatarak, şunları kaydetti:

” ‘Son terörist etkisiz hale gelinceye kadar da durmak yok’ diyor. Bu kararlılık bizim sadece ülke içerisinde değil aynı zamanda sınırlarımızın ötesinde de mücadeleye etmeye devlet olarak, hükümet olarak kararlı olduğumuzu da gösteriyoruz. Allah’ın izniyle de durmadan yola devam edeceğiz. İçişleri Bakanlığı olarak bizim görevimiz: Türkiye’nin huzuru. Başta terörle mücadele olmak üzere organize suç örgütleri, zehir tacirleri düzensiz, göçle mücadele, asayiş ve tüm bu suçları takip ediyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Yerlikaya: Hain terör örgütünün son çırpınışları
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz