1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Yerlikaya’dan şehit polis Şeyda Yılmaz’ın ailesine ziyaret

Bakan Yerlikaya’dan şehit polis Şeyda Yılmaz’ın ailesine ziyaret

featured
service

Yerlikaya ardından, İstanbul Ümraniye’de 26 suç kaydı bulunan ve “motosiklet hırsızlığı” suçundan yakalandıktan sonra çıkan arbedede bir polisin silahını eline geçiren Yunus Emre Geçti (19) tarafından çatışmada şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz’ın (27) annesi Nurgül ile babası Mehmet Yağlı çiftine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, “Şehit kızımız Şeyda Yılmaz. Anne, baba, kardeşleri, tüm akrabaları, komşularıyla başsağlığı için ziyaret ettik. Kızımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun, derecesi ali olsun. Son derece metin bir baba, anne görmekten dolayı mutluyum. ‘Vatan sağ olsun’ sözü dillerinden düşmüyor. Böyle aileler, böyle anne ve babalar, böyle evlatlar yetiştirdiği müddetçe Allah’ın izniyle devletimiz, milletimiz her zaman bir beraber, kardeşliğimizin de hep Allah’ın izniyle daim olacağına yürekten inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız da Mehmet ağabeyle, anneyle, taziye başsağlığı için görüşecek. Şeyda kızımıza gerçekten çok üzüldük, ciğerimiz yandı.” dedi.

10127253.jpg

“İçişleri Bakanlığı olarak 600 bin kahraman mesai arkadaşlarımla beraber çalışmaya devam edeceğiz, durmayacağız, duraksamayacağız.” diyen Bakan Yerlikaya, “Terör, terörün her türlüsüyle, organize suç örgütleriyle uyuşturucu, zehir tacirleriyle, bunlarla mücadelemiz hiçbir zaman bitmeyecek. Çünkü milletimize söz verdik. Kim suç işlemekte kibirleniyorsa, kendini milletimizin iradesinden daha üstün görüyor. Hiç kusura bakmasınlar. Onları, polisimle, jandarmamla, sahil güvenliğimle yakalayıp, götürüp adaleti teşhir etmekte kararlıyız. Bugüne kadar bunu yaptık. Bundan sonra da bunu yapmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin huzuru için gece gündüz demeden uğraşıyoruz, gayret gösteriyoruz, çalışıyoruz. Benim milletim, benim insanların huzuru hak ediyor.” ifadelerini kullandı

Yerlikaya, daha sonra Şeyda Yılmaz’ın kendisi gibi polis olan eşi Semih Yılmaz’ın evini ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Yerlikaya’dan şehit polis Şeyda Yılmaz’ın ailesine ziyaret
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz