1. Haberler
  2. Gündem
  3. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden Çiftçiye Destek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden Çiftçiye Destek

featured
service

Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’nde gerçekleşen dağıtım törenine üreticilerin de ilgisi yoğun oldu. Büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarda kaba yem ihtiyacının karşılanması amacıyla ekilen süt otu bitkisi ile et ve süt veriminde artış sağlanması hedefleniyor.

Karesi’ye bağlı Yaylacık Mahallesi’nde çiftçilik yapan Devran Avcı, “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Akın’a katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Tarım sektörü gerçekten zor durumda. Hayvancılıkta yem ve gübre konusunda da destek istiyoruz” dedi.

Üreticilerin yüksek girdi maliyetleri altında ezildiğini söyleyen Murat Erden, “Bu hizmetten çok memnunuz. Ahmet Akın Bey’e çok teşekkür ederiz. Çiftçiliği yapmak için mücadele ediyoruz. Durumumuz gerçekten çok kötü. Mazot ve gübre hepsi çok pahalı. Elimizden geldiği kadar üretim yapmaya çalışıyoruz. Bu belediye desteği bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

Başkan Akın’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Celal Karkın ise “Bu desteklerin devamının gelmesini temenni ediyoruz. Köylünün durumu malum. Bu destekler köylümüze fayda getiriyor. Gerçekten köylünün desteğe ihtiyacı var” diye konuştu.

Kaynak: ANKA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden Çiftçiye Destek
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz