1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bankalarda o hizmet artık sona erdi! Parasını altınını emanet etmek isteyenler dikkat: Eliniz boş dönmeyin

Bankalarda o hizmet artık sona erdi! Parasını altınını emanet etmek isteyenler dikkat: Eliniz boş dönmeyin

featured
service

Parasını ve altınlarını emanet etmek isteyenlere uyarı geldi. Bankalarda uygulana bu hizmet, sona erdi. Ünlü akademisyen, bankalardan gelen talimatı paylaştı. Peki, hangi hizmet sona erdi? İşte o hizmet…

Bankalardan gelen haberlere göre, o hizmeti kullananlara kötü haber geldi. Ünlü akademisyen Prof. Dr. Burak Arzova sosyal medya hesabı üzerinden sonlandığını duyurdu. Bankalarda uygulana kasa kiralama sistemine gelen zam sonrasında bankalar o hizmeti sonlandırdı. Halbank’ın açıklamasına göre 2023 yılında 800 TL karşılığında kiralanan kasa bu yıl yüzde 525’lik bir zamla 5 bin TL’ye yükseldi.

Bu zammın ardından Akademisyen Arzova, çevresinden edindiği bilgilere göre bazı bankaların şube şube kiralık kasa hizmetini sonlandırdığını açıkladı. Hizmetin sonlandırılmasına ilişkin açıklamasında, “Gerekçe maliyet yüksekliği. Gerçekten bir maliyet yüksekliği mi yoksa bankalara örtülüden böyle bir talimat mı gittiği hususu kafamda şüpheli.” ifadelerini kullandı.

Banka kasa kiralama, bankaların müşterilerine sunduğu bir hizmettir ve genellikle “kasa” veya “emanet kasa” olarak da bilinir. Bu hizmet, müşterilerin değerli eşyalarını, belgelerini, paralarını veya diğer önemli materyallerini güvenli bir şekilde saklamaları için sağlanır. Kısacası, bu hizmetle bankanın sağlam güvenlik önlemleri altında bir kasa kiralanır ve müşterinin eşyaları burada saklanır.

İşte banka kasa kiralamanın bazı özellikleri:

Banka kasa kiralama, değerli eşyaların güvenli bir şekilde saklanması için iyi bir seçenektir ve kişisel veya ticari kullanımlar için uygun olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bankalarda o hizmet artık sona erdi! Parasını altınını emanet etmek isteyenler dikkat: Eliniz boş dönmeyin
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz