1. Haberler
  2. Gündem
  3. Baraj gölündeki faciada kahreden ayrıntılar ortaya çıktı: Biri hamile biri nişanlı…

Baraj gölündeki faciada kahreden ayrıntılar ortaya çıktı: Biri hamile biri nişanlı…

featured
service

Olay yerine gelen jandarma, AFAD, ve UMKE ekipleri ile vatandaşlar, yaptıkları çalışmalar sonucunda Rabia, Yasin, Edanur ve Eylül’ün cansız bedenlerini sudan çıkardı. Havanın kararmasına rağmen ekipler, Fatma Karakaya’yı aramaya devam etti. Gece saatlerinde Fatma’nın cansız bedeni de bulunarak gölden çıkarıldı. Hayatını kaybeden 5 kişi, gözyaşları arasında Bostankent köy mezarlığında toprağa verildi.

Olayın ardından Bostankent köyü büyük bir yasa büründü. Hayatını kaybedenlerden Yasin Karakaya’nın arkadaşları, mezarı başında dua ederken, Edanur Karakaya’nın nişanlı olduğu ve düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Fatma Hediye Karakaya’nın ise bir yıl önce evlendiği ve 8 aylık hamile olduğu belirtildi. Karakaya kardeşler, 2016 yılında hayatını kaybeden annelerinin yanına defnedildi.

9820176.jpg

Bostankent köyü muhtarı Ali Rıza Tekin, köylerinde büyük bir yasın olduğunu belirterek, “Rabia suya giriyor, sonrasında onu kurtarmak için peş peşe diğerleri suya giriyor ve ne yazık ki 5 canımızı kaybettik.

9820175.jpg

Cenazelerimizi Muş Devlet Hastanesi’ne kaldırdık ve ardından köyümüzün mezarlığında defnettik. Allah devletimizin eksikliğini vermesin” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Baraj gölündeki faciada kahreden ayrıntılar ortaya çıktı: Biri hamile biri nişanlı…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz