1. Haberler
  2. Gündem
  3. Başkentte aile faciası! Kardeşini ve dayısını vurup kendi kafasına sıktı

Başkentte aile faciası! Kardeşini ve dayısını vurup kendi kafasına sıktı

featured
service

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde başlarından vurulan 3 kişinin yaralı olduğu belirlendi. İlk müdahalenin ardından 3 kişi ambulanslarla hastanelere götürülerek tedaviye alınan 3 kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Silah sesleri üzerine olay yerine koştuğunu belirten esnaf Mehmet Ali Akar, “Olaydan sonra geldiğimde şaşırdım. Çünkü mahallenin çok sakin, çok nezih insanları ve hala inanmıyorum böyle bir şey olduğuna. Vurulan kişiyi tanıyorum; kendi halinde, kavgasını, gürültüsünü, davasını duymadığım bir adam, son derece merhametli bir insan. Herkese yardım eden bir çocuk. Yani anlamış değilim. Hiçbir şeylerine şahit olmadım, kavgasız, gürültüsüz, sakin bir yaşantıları olan insanlar. Kişinin cana yakınlığı, samimiyeti, insanlara yardımı son derece değerli insanlardı ve bu olayın nasıl gerçekleştiğine inanmış değilim. Üzgünüm” diye konuştu.

Bu arada olay anı ve sonrasında vatandaşların olay yerine koşuşturmaları bir apartmanın güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, hareket ettikten birkaç metre sonra otomobilden inen Bekir Ş.’nin ateş ettiği ve ardından kendisini vurduğu ve silah sesleri üzerine vatandaşların olay yerine geldikleri görüldü. Olayın aydınlatılması için soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkentte aile faciası! Kardeşini ve dayısını vurup kendi kafasına sıktı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz