1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bayram Akgül, Dünya Bisiklet Endüstrisi Birliği’nin Yeni Başkanı Oldu

Bayram Akgül, Dünya Bisiklet Endüstrisi Birliği’nin Yeni Başkanı Oldu

featured
service

Dünya Bisiklet Endüstrisi Birliği’nin (WBIA) yeni başkanı, Bisiklet Endüstrisi Derneği (BİSED) ve Salcano Bisiklet Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Akgül oldu. Akgül, WBIA’nın genel kurulunda başkanlığa seçildi.

Bayram Akgül, WBIA başkanlığının yanı sıra Kasım 2023 itibarıyla Avrupa Bisiklet Endüstrisi Konfederasyonu (CONEBI) Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de sürdürecek. Akgül’ün yardımcılığına ise Specialized Bisiklet Başkan Yardımcısı Bob Margevicius getirildi.

WBIA’nın yeni Yönetim Kurulu’nda ayrıca Tayvan Bisiklet Birliği Başkanı Robert Wu ve Hindistan Bisiklet Üreticileri Birliği’nden Aditya Munjal da yer alıyor.

Akgül, Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamada, WBIA başkanlığına seçilmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. yeni başkanlık döneminde Türkiye bisiklet sektörünü ve BİSED’i uluslararası alanda daha da duyurmayı planladığını belirtti:

Ek olarak Akgül, çevreci ulaşım aracı bisikletin yaygınlaşması için Birleşmiş Milletler (BM) başta olmak üzere uluslararası çeşitli kuruluşlarla işbirliği yapmayı amaçladıklarını kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bayram Akgül, Dünya Bisiklet Endüstrisi Birliği’nin Yeni Başkanı Oldu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz