Bayram tatilinde acı bilanço katlanıyor: Trafik kazalarında 22 kişi öldü, 4 bin 43 kişi yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trafik kazalarıyla ilgili güncel verileri sosyal medya hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 24 saatlik sürede 824 trafik kazası meydana geldiğini ifade etti. Yerlikaya, bayram tatilinin ilk üç gününde 2 kişinin hayatını kaybettiğini 4 bin 43 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Yerlikaya’nın paylaşımı şu şekilde:

“Bayram tatilinin 3. günü 17 Haziran 2024 Pazartesi günü 24 saatlik sürede, 824 trafik kazası meydana geldi. 6 kişi maalesef hayatını kaybetti. Bin 327 kişi yaralandı. 375 bin 311 araç denetlendi. 23 bin 857 araca hız ve radar işlemi, 26 bin 786 araca ise diğer işlemler yapıldı. Bayram tatilinin ilk 3 gününde (Cumartesi, Pazar ve Pazartesi) maalesef 22 kişi hayatını kaybetti. 4 bin 43 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Denetimlerimizin tek amacı var. Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerine kavuşması. Onlara sarılması. Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bayram tatilinde acı bilanço katlanıyor: Trafik kazalarında 22 kişi öldü, 4 bin 43 kişi yaralandı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz