Bayramın ilk 48 saatinde acı tablo açıklandı: Trafik kazalarında 16 kişi vefat etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı’nın ilk iki gününde 16 kişinin trafik kazası nedeniyle hayatını kaybettiğini aktardı. Emniyet ve Jandarma trafik ekiplerinin vatandaşların güvenliği için gerekli önlemler aldığını kaydeden Yerlikaya, tatilin ikinci günü olan Pazar gününde 24 saatte toplam 726 trafik kazası yaşandığını açıkladı. Kazalarda 11 kişi hayatını kaybederken 1295 kişi de yaralandı. 

Ali Yerlikaya jandarma ve emniyet ekiplerinin 48 saatlik sürede toplam 289 bin 700 araçta denetim yaptığı aktarıldı. Bu kapsamda 18 bin 889 araca hız ve radar cezası kesilirken, 17 bin 227 araçta da çeşitli işlemler yapıldı. Cumartesi ve Pazar günlerinde trafik kazaları sonucunda toplam 16 kişi vefat etti. 

Ekiplerin toplam 289 bin 700 araçta denetim yaptığını kaydeden Yerlikaya, 18 bin 889 araca hız ve radar işlemi yapıldığını kaydetti. Ayrıca 17 bin 227 araçta ise diğer işlemlerin yapıldığını da ekledi. Cumartesi ve Pazar günü toplam 16 kişinin vefat ettiğini açıklayan Bakan Yerlikaya, tüm yaralılara acil şifalar diledi. Otobüs ve araçlar emniyet kemeri takılması ikazında bulunan Yerlikayai herkesi trafik kurallarına uymaya davet etti. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bayramın ilk 48 saatinde acı tablo açıklandı: Trafik kazalarında 16 kişi vefat etti!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz