1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bekarlıktan usanan fenomenden ilginç pankart! – Ankaragündem

Bekarlıktan usanan fenomenden ilginç pankart! – Ankaragündem

featured
service

Sosyal medyada güzellik tüyoları paylaştığı bir hesaba sahip olan 29 yaşındaki fenomen Karolina Geits son dönemde aşk hayatında yaşadığı olumsuz deneyimlerinden sıkıldığını dile getirerek ilginç bir yola başvurdu.

Mynet’in haberine göre; Başarısızlıkla sonuçlanan flört girişimlerinin sonucunda kendisine uygun eş adayını bulmak için Geits elinde pankartla kendisini sokaklara attı. TikTok’tan yaptığı paylaşımda Geits, “Bir koca arıyorum” pankartıyla New York sokaklarında dolaştığı anları hayranlarına gösterdi.

Sosyal medyada 800 bini aşkın izlenmeye ulaşan gönderisinde fikrini savunan Geits, “Bir pankart yapmaya ve bunun işe yarayıp yaramayacağını görmek için şehirde dolaşmaya karar verdim. Bir aile istiyorum, aşka hazırım ve kaybedecek zamanım yok” dedi.

New York Post’a konuşan Geits, “Videoda tanıştığım adamlardan biriyle şimdi flört ediyoruz. 30 dakikalık bir mülakatın sonunda ona numaramı verdim ve birkaç gündür konuşuyoruz. Daha yeni tanışıyoruz. İşlerin nereye gideceğini zamanla göreceğiz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bekarlıktan usanan fenomenden ilginç pankart! – Ankaragündem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz