Beşiktaş’ta silahlı çatışma: Restorandan açılan ateşle öldü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DHA’nın haberine göre Beşiktaş’ta Sinanpaşa Mahallesi Mumcu Bakkal Sokak’ta üzerinde gece meydana gelen olayda motosikletle gelen iki kişi bir restorana ateş açtı. Açılan ateşe restoranda bulunan bir kişinin de ateş ederek karşılık vermesi üzerine çatışma yaşandı. Olay sırasında motosikletin arkasında bulunan Sertan Taylan Hayal vurularak motosikletten düştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Sertan Taylan Hayal, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olay sırasında tesadüfen sokaktan geçen iki kişinin ise hafif şekilde yaralandığı öğrenildi

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği tarafından soruşturma açıldı. Polis motosikletle ateş eden kişiyi öldüren şüpheliyi ve olaydan yaralı arkadaşını ve motosikleti bırakarak kaçan diğer şüpheliyi yakalamak için operasyon başlattı.

Evli ve bir çocuk babası Sertan Taylan Hayal’in “kasten yaralama” ve “uyuşturucu madde ticareti yapmak” gibi suçlardan kaydının bulunduğu belirtildi.

Saldırının ardından yapılan çalışmalarda 3 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, saldırının ardından restoran çalışanı 23 yaşındaki Serhat E’nin Sertan Taylan Hayal’in üzerinde bulunduğu motosiklete doğru ateş etmesi sonucu Hayal’ın yaralandığı belirtildi. Açıklamada ayrıca, restoranın 2 ay önce el değiştirdiği belirtilirken, “İşletmenin uzun süredir çalışanı olan 37 yaşındaki İ.Ö’nün ise devirden pay istediği, işletmenin yeni sahibi olan 43 yaşındaki C.A. tarafından herhangi bir pay verilmediği ve darp edilerek işten çıkarıldığı, bahse konu olayın bu sebeple alacak verecek meselesinden meydana geldiği anlaşılmış, olaya karışan şahısları İ.Ö. isimli şahsın azmettirmiş olabileceği değerlendirilmiştir. Devam eden çalışmalarda; işletme sahibi C.A, C.A’nın ortağı olan T.E.K. ve olayda kullanılan motosikletin sahibi K.C.D. isimli 3 şahıs kısım ekiplerimiz ve ilçe ekipleri tarafından Beşiktaş ilçesinde yakalanarak gözaltına alınmıştır” denildi. 

Saldırıyı azmettirdiği iddia edilen İbrahim Ö. ve saldırı anından motoru kullandığı belirlenen bir kişinin yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ediyor. (HABER MERKEZİ)

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’ta silahlı çatışma: Restorandan açılan ateşle öldü

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz