Beşinci günde cinayetin tanıkları konuşuyor: Katil Sinan Ateş’in gövdesini hedef aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinan Ateş’in ablası duruşma sürecini ANKARAGÜNDEM’a anlattı: Sanıkların lakayıtlığı korunduklarının göstergesi

Geçtiğimiz pazartesi günü başlayan davada ilk üç gün, 22 sanık ve 19 sanık avukatı savunmalarını yaptı. Dördüncü duruşmada ise sanık avukatları savunmalarını tamamlarken, şikâyetçilerin ifadeleri de alındı. Bugün ise tanıkların dinlenmesine başlandı.

Mahkeme başkanı, duruşmanın başında, CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal’ın “mahkeme başkanına sataştığı” gerekçesiyle dün salondan çıkartıldığını anımsattı. Tanal’ın bu celse de salonda olduğunun görüldüğünü belirten başkan, Tanal’ın salondan çıkarılmasını istedi. Mahmut Tanal, bunun üzerine salondan ayrıldı.

Motokurye Yusuf Mert: İlk tanık olarak ifade veren motokurye Yusuf Mert, olay günü siparişe giderken şüphelilere denk geldiğini belirtti. Mert, “Onlarda da motor vardı. Süren kişide kask vardı ancak yolcuda kask yoktu. Plakada 35 E yazıyordu, diğer kısmı bantlıydı. Daha sonra Konya yoluna çıktılar. Silah sesi duymadım” dedi.

Yavuz Süleymanoğlu: Tanık Yavuz Süleymanoğlu ise Aytaç Ataç’ı tanıdığını ve onun işlettiği dükkana müşteri olarak gittiğini söyledi. Ateş’in öldürüldüğü gün orada bulunduğunu belirten Süleymanoğlu, “Bana Sinan Ateş’in öldürüldüğünü söylediler. Adını ilk defa duydum. Aytaç, Tolgahan Demirbaşı aradı. Sonrasında bulunduğumuz mekandan beş gibi çıktık” dedi.

Ataç’ın avukatı Süleymanoğlu’na çiftliğe gidip gitmediğini ve oradan haberi olup olmadığını sordu. Süleymanoğlu, “Oradan yumurta alıyordum. Orada mangal yapmışlığımız da var. Biz oradayken gelip giden tanımadığım arkadaşlar da oluyordu” şeklinde cevap verdi.

Gönül Ergin: SEGBİS aracılığı ile ifade veren Gönül Ergin, olay günü doktor randevusu olduğunu ve doktordan çıktığında arabasına bindiği sırada silah sesleri duyduğunu anlattı. Ergin, “Seyir halinde bakınırken, şahısın sol elinde büyük bir silah olduğunu gördüm. Elinde silahla, kafasında maske olmadan birinin motorla bekleyen kasklı birinin arkasına binerek hareket ettiğini gördüm. Motorun plakasının son 3 rakamı kapatılmıştı. Daha sonra polisi arayarak durumu anlattım ve kaçan şahısların resimlerini çektim. Olay yerine gidip komiserin numarasını alarak çektiğim resimleri yolladım” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşinci günde cinayetin tanıkları konuşuyor: Katil Sinan Ateş’in gövdesini hedef aldı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz