1. Haberler
  2. Gündem
  3. Beykoz’da Denize Giren Güney Koreli Genç Boğuldu

Beykoz’da Denize Giren Güney Koreli Genç Boğuldu

featured
service

Beykoz’da meydana gelen bir kazada, arkadaşının deniz kenarına düşen ayakkabısını almak için suya giren Güney Koreli genç Song Myongjae (28) boğuldu. Genç adam, 25. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Türkiye’de bulunuyordu.

Çubuklu’da akşam saatlerinde yaşanan olayda, Song Myongjae bir süre sonra gözden kayboldu. Arkadaşları ve çevredekiler durumu hemen yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye Sahil Güvenlik, sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Dalgıçların yapmış olduğu arama çalışmaları neticesinde Song Myongjae karaya çıkarıldı ve Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı; ancak burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Büyükçekmece Belediyesi, yaşanan bu talihsiz olay nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, “Yaşanan talihsiz olay nedeniyle festivalin 30 Temmuz Salı günü yapılacak tüm etkinlikleri iptal edilmiş olup, merhumun yakınlarına, Güney Kore ekibine, festivale katılan kültür-sanat elçilerine, jüri üyelerine ve tüm sanatseverlere başsağlığı diliyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Beykoz’da arkadaşının düşen ayakkabısını almak için denize giren Güney Koreli genç boğuldu. Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçların arama çalışmalarının ardından karaya çıkarılan Song Myongjae, sağlık görevlilerince kaldırıldığı Beykoz Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beykoz’da Denize Giren Güney Koreli Genç Boğuldu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz