1. Haberler
  2. Gündem
  3. Beyoğlu Belediye Başkanı Güney: Tabelamızın yer aldığı binadan oldu-bittiyle çıkarıldık

Beyoğlu Belediye Başkanı Güney: Tabelamızın yer aldığı binadan oldu-bittiyle çıkarıldık

featured
service

Güney, kaymakamlığın “tahsis yok” açıklamasının aksine Ocak 2024’te yayımlanan bir yönergeyi de paylaşarak yeni bir açıklama yaptı. Güney, “Kaymakamlık ve Belediyenin ortak kullandığı, Belediyemizin de üstünde tabelasının yer aldığı binadan; bir oldu-bitti ile çıkarıldık. Bunun sebebinin; 31 Mart 2024’te alınan seçim sonucu olduğunu herkes biliyor. Bürokrasi eliyle siyasi müdahale yapılmasının akla, izana sığacak tarafı olmadığını hatırlatmama gerek yok” dedi.

Güney’in açıklaması şöyle:

“Değerli Beyoğlulular,

Kaymakamlık ve Belediye’nin ortak kullandığı, Belediyemizin de üstünde tabelasının yer aldığı binadan; bir oldu-bitti ile çıkarıldık. Bunun sebebinin; 31 Mart 2024’te alınan seçim sonucu olduğunu herkes biliyor. Bürokrasi eliyle siyasi müdahale yapılmasının akla, izana sığacak tarafı olmadığını hatırlatmama gerek yok.

Makamlar gelir ve geçer, kurumlar ise kalır. Millete ait bir kurumun hizmetlerinin kilitlenmesini ne devlet geleneğimiz ne de toplum vicdanımız kabul eder. Israrla ve inatla, tüm kamu hizmetlerimizde türlü bahanelerle engel çıkaranlar, umarım bugün vatandaşlarımızın gösterdiği tepkiyi görmüş ve ders çıkarmışlardır. Eğer çıkarmadılarsa, milletimiz demokrasi ve sandık yoluyla çok daha büyük dersler verme konusunda meziyetli olduğunu çok defa göstermiştir.

Biz işimizin başındayız, Beyoğlu’na hizmet etme aşkımız bugün bir kat daha perçinlendi.

Geçmişte bu binanın nasıl kullanıldığının iyi anlaşılması için Ocak 2024’te yayımlanan yönergeyi de sizlerle paylaşıyorum.

Takdir komşularımızındır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beyoğlu Belediye Başkanı Güney: Tabelamızın yer aldığı binadan oldu-bittiyle çıkarıldık
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz