1. Haberler
  2. Gündem
  3. Beyoğlu’nda 3 Kadına Önce Taciz Sonra Darp: Şehir Eşkıyaları Gözaltına Alındı

Beyoğlu’nda 3 Kadına Önce Taciz Sonra Darp: Şehir Eşkıyaları Gözaltına Alındı

featured
service

Halk TV’den Müslim Sarıyar’ın haberine göre, bir süre sonra genç kadınların yanına gelen görevli M.D., yan masadakileri işaret edip “Bunlar benim özel misafirlerim sizi beğenmiş, size şampanya göndermek istiyorlar” dedi. Kadınlar bu teklifi kabul etmedi ve masalarının değiştirilmesi talebini tekrarladılar.

3 kadın, masalarının değiştirilmemesi üzerine hesabı isteyip kalkmak istediler. İddialara göre kişi başı 475 TL tutması gereken hesap toplamda 10 bin TL geldi.

Kadınlar hesaba itiraz edince görevli M.D. “Masanızı diğer masayla birleştirelim hesabınızı onlar ödesin” dedi. Bunlardan rahatsız olan kadınlar, 9 bin TL hesap ödeyip mekandan ayrılmak istedi.

Ardından mekandan çıkmaya çalışan 3 kadının önü bu kez işletme sahibi V.T. tarafından kesildi. V.T. “Oturun adamlarla işte, hesabı zaten az verdiniz, yollamam sizi buradan” dedi.

Bu esnada Y.T. isimli kadın, diğer görevli M.D. tarafından itilmeye kalkışıldı. Kadın, çenesinden tutup kendisini itmeye çalışan M.D.’den kurtulmak ve kendini savunmak için tokat attı.

M.D., Y.T.’nin saçlarından tutup çekti, diziyle yüzüne vurdu. Yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Yaşananlardan sonra mekandan zor da olsa ayrılan kadınlar, tehdit edildi. Olanlardan sonra korkan genç kadınlar, ellerinde delil olmadığı korkusuyla önce şikayetçi olmadı. Fakat olaya dair görüntüler yayılınca şikayetçi olabildiler. Şikayet sonrası soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beyoğlu’nda 3 Kadına Önce Taciz Sonra Darp: Şehir Eşkıyaları Gözaltına Alındı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz