1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bilge Yılmaz: Aday olmayacağım

Bilge Yılmaz: Aday olmayacağım

featured
service

Karar sonrası kurultayda aday olacak isimlere çevrildi.

Bu süreçte İYİ Parti lideri Meral Akşener, genel başkanlığa adaylığını koymayacağını duyurdu.

31 Mart seçiminde alınan neticeye yönelik eleştirilerini vererek istifa eski İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, açıklamada bulundu.

Yılmaz, ayrıca Akşener’in de istifa etmesi için çağrıda bulunmuştu. Kurultay kararı sonrası sosyal medyada paylaşımda bulunan Yılmaz, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in yapılacak olan olağanüstü kongremizde aday olmayacağını beyan etmesi siyasi kültürümüz açısından istisnai ve takdirle karşılanması gereken bir harekettir. Yapılacak kongre için genel başkanlığa aday olmadığımı ve mevcut adaylardan herhangi birine koşulsuz bir destek vermeyeceğimi de belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

Yılmaz’ın açıklamasının tamamı şöyle:

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in yapılacak olan olağanüstü kongremizde aday olmayacağını beyan etmesi siyasi kültürümüz açısından istisnai ve takdirle karşılanması gereken bir harekettir.

Sayın Akşener, siyasi bir olgunluk ve nezaket örneği göstermiştir. Kendisi, 28 Şubat cuntasına karşı sergilediği demokrat duruş ile OHAL günlerinde gösterdiği parti kurma cesaretiyle ve şu günlerde kıymeti daha iyi anlaşılan 2023 başkanlık seçimlerine ‘kazanacak aday’ ile gitme ısrarı ile milletimiz tarafından hep iyi hatırlanacaktır. Zaman hepimiz için er ya da geç hükmünü en hakkaniyetli şekilde verir.

Bu vesileyle, yapılacak kongre için genel başkanlığa aday olmadığımı ve mevcut adaylardan herhangi birine koşulsuz bir destek vermeyeceğimi de belirtmek isterim.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bilge Yılmaz: Aday olmayacağım
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz