1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bu fiyatlar Bodrum’u Çeşme’yi solladı! Gelenler tepkili: Bu kadar da olmaz

Bu fiyatlar Bodrum’u Çeşme’yi solladı! Gelenler tepkili: Bu kadar da olmaz

featured
service

Bartın iline bağlı sahil kasabası Amasra son yıllarda turizm açısından büyük bir atılım yaşadı. Çeşme ve Bodrum seviyelerine ulaşan Bartın, özellikle otel ve hostellerin fiyatlarındaki artış ile dikkat çekiyor. Gelen ziyaretçiler fiyatlara tepki gösterirken bu kadar da fırsatçılık olmaz diyor.

Gazeteci Sadık Şimşek’in açıklamalarında yer alan bilgiler doğrultusunda uygun bir konaklama yeri bulabilmenin günlük maliyetinin 2.000 TL’yi bulduğu belirtildi. Amasra’ya olan ziyaretçi sayısındaki artış fiyatların yükselmesine neden olurken hem yerli hem de yabancı turistler yüksek fiyatlar nedeniyle alternatif rotaları değerlendiriyor.

Doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla ön plana çıkan Amasra, son yılların gözde mekanları arasında yer alırken yerel ekonomi ve turizm potansiyeli açısından da her gün yükseliyor. Bölgedeki işletmeler bu durumun farkına varması ile birlikte fiyat politikalarını yeniden düzenledi. Artan fiyatlar vatandaşın tepkisine neden olurken sürdürülebilir turizm anlayışı için fiyatların yeniden gözler geçirilmesi gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bu fiyatlar Bodrum’u Çeşme’yi solladı! Gelenler tepkili: Bu kadar da olmaz
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz